Jesteś tutaj:  Strona główna Kontakt
Menu
 
 
Kontakt
A A A

Polityka prywatności
 

Drogi Kliencie, zapraszamy do zapoznania się z zasadami gromadzenia, przetwarzania i ochrony danych osobowych w ramach naszej Polityki Prywatności. Stosownie do treści Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) informujemy, że:

 

Administratorem przekazywanych przez Pana/Panią danych osobowych jest FIRMA PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWA AQUAPLAST SP Z O.O. (Podrzecze 80, 33-386 Podegrodzie, NIP: 7342849305) dalej AQUAPLAST.

 

Udostępnione nam przez Ciebie dane osobowe są przetwarzane w następujących celach:

  • W zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania i prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną;

  • W celu otrzymywania od nas informacji marketingowych w tym m.in. informacji o naszym sklepie, promocjach, ofercie, w przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas tego typu informacji.

  1. Przekazanie nam danych osobowych jest działaniem dobrowolnym. Jednakże brak zgody na ich przetwarzanie może być równoznaczny z uniemożliwieniem świadczenia Tobie usług drogą elektroniczną.

  2. Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę.

  3. Jeżeli, wypełniając formularz kontaktowy wyraziłeś zgodę na otrzymywanie informacji handlowej drogą elektroniczną to tym samym wyraziłeś zgodę na przesyłanie przez AQUAPLAST korespondencji na wskazane adresy poczty elektronicznej, zawierającej informacje handlowe (w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 02.144.1204) dotyczące działalności AQUAPLAST, oraz na przetwarzanie danych osobowych w tym celu (zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119, s. 1) oraz przepisami krajowymi). Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że AQUAPLAST poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  4. Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu.

  5. Należy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych.

  6. Zmian można dokonać poprzez przesłanie maila na adres biuro@aquaplast.pl

  7. W przypadku przypadku chęci usunięcia danych prosimy przesłanie maila na adres biuro@aquaplast.pl

  8. Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych.

  9. Twoje dane są u nas bezpieczne, jak również dokładamy wszelkich starań by poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie oraz gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

 

Strona WWW realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

  • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.

  • Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).

  • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" na naszej stronie opisane są w Polityce Cookies.

 

Ochrona Twoich danych osobowych

  • Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy firmy.

  • Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o Ochronie Danych Osobowych.

 

Udostępnienie danych

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

  • Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.

  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez stronę WWW upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

 

Kontakt

  • Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a w szczególnych sytuacjach skorzystamy z podanego numeru telefonu.

  • W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

 

Zmiana polityki prywatności

  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania strony lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. W przypadku takiej zmiany zostaniesz powiadomiony drogą elektroniczną, na adres e-mail wskazany przy rejestracji.

 

 

 
 
   
 
Kontakt z Nami
AQUAPLAST - Rynny, pokrycia dachowe
telefon: +48 18 446 36 22
e-mail: biuro@aquaplast.pl
 
 
Copyright 2014 by AQUAPLAST All Right Reserved. Polityka Cookies     Polityka Prywatności     Projektowanie stron www iPolska